ACTION FOLDER

Alle aanbiedingen uit de nieuwe Action Folders

Nieuwe Action Folders

Overige folders:

Action folder online

Eén van de bekendste en meest populaire winkelketens in Nederland is de Action. De Action folder zou dan ook door iedereen gelezen moeten worden. In de Action folder kan je zien welke Action weekacties er momenteel lopen bij alle Action winkels in Nederland.

Wat is de Action?

De Action is van oorsprong een Nederlandse keten, die in 1993 begon als klein winkeltje in Enkhuizen. Ondertussen heeft de Action meer dan 1000 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg, Frankrijk en Polen. Ze streven er zelfs naar om 2500 tot 3000 winkels te hebben in de nabije toekomst.

Wat je ook in de Action folder veel zult zien, is dat deze winkelketen vooral goed is in het hebben van lage prijzen. Een Action weekactie is dan ook altijd een goed artikel voor een zeer scherpe prijs. Het bedrijf zegt zelf dat ze door hun wisselende producten tegen lage prijzen, de klant telkens opnieuw te verassen.

Altijd een verassende Action folder

Als je een Action winkel doorloopt, zal je zien dat zo’n 1500 producten gedurende het hele jaar door gelijk blijven, maar de rest van het assortiment is altijd gevuld met nieuwe producten, zoals je ook kunt lezen in de Action folder. Dat maakt een Action weekaanbieding ook zo interessant, je weet nooit wat je krijgt want Action verandert zijn producten continu. Elke week worden er 150 nieuwe artikelen geïntroduceerd.

Het assortiment wat je in de Action folder zult zien, bestaat uit food en non-food producten. Je vindt bij de Action grote en bekende A-merken zoals Coca Cola en Dove (tegen een goede prijs) maar ook producten van Action zelfs zoals Blinq en Spectrum. Zo kan je bij de Action voor alles terecht: van schoonmaakmiddelen tot speelgoed, van snacks tot kerstaccessoires. De Action speelt ook altijd uitgebreid in op de seizoenen en feestdagen, nog meer redenen om de Action folder goed in de gaten te houden.

Om op de hoogte blijven van al deze Action weekaanbiedingen, is het handig om de Action folder bij te houden. Zo weet je altijd wat er nu in de Action winkels ligt en hoef je nooit meer een Action weekactie te missen.

Wil je meer weten over Action, zoals waar ze vestigingen hebben, wat de openingstijden zijn en meer informatie over de Action folder, ga dan snel naar de officiële site: www.action.com/nl-nl.